Vraag & antwoord

Alles wat je wilt weten over Cadans4Life

De trainingen worden zowel voor bedrijven als voor particulieren gegeven. De trainingen worden gegeven in kleine groepen van 6 tot 12 deelnemers. Hierdoor is veel interactie en persoonlijke aandacht mogelijk. Als je interesse hebt, kun je bij het contactformulier aangeven welke training je graag wilt volgen. Dan laat ik het je weten wanneer er een nieuwe groep start.
Jazeker! De trainingen op mijn website zijn thema’s waar ik expertise in heb. Wil je een training op maat voor jouw organisatie laten maken? Neem dan contact  met mij op, zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.
Ja! In de trainingen word je je vaak al bewust van het gedrag dat je wilt veranderen. Een training is natuurlijk een kortdurend traject. Wil je daarna een-op-een begeleiding hebben of specifieker op jouw situatie ingaan? Dan kun je kiezen voor individuele begeleiding.
Jazeker! Vitaliteit maakt een belangrijk onderdeel uit van duurzame inzetbaarheid. Door medewerkers te trainen in thema’s rondom vitaliteit en die relevant zijn voor jullie organisatie kan je de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers vergroten.

Waarom Cadans4Life?

De naam Cadans4Life is afgeleid van het ritme van levensprocessen. Vitaliteit heeft voor mij alles te maken met het volgen van de natuurlijke ritmes van je lichaam en geest. Als je luistert naar de signalen van je lichaam en geest en aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes (eten, drinken, slapen, bewegen, sociale contacten en ontspanning), sta je vitaler en veerkrachtiger in het leven.